تکنولوژی مواد غذایی
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده

الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ فرزاد غیبی

دوره 18، شماره 1 ، شهریور 1398، ، صفحه 143-154

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.123959.1180

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر پیش‌تیمارهای ترکیبی اسمز- فراصوت بر نفوذ ترکیبات فنلی استخراج شده از پسماند انگور در ژل آلوئه‌ورا بررسی و ویژگی­های کیفی نمونه­های خشک شده آلوئه‌ورا با جریان هوای داغ ارزیابی شد. بدین منظور، ژل آلوئه‌ورا با آگار شکل‌دهی شد و با تهیه برش‌هایی استوانه‌ای (20 در 20 میلی‌متر)، تأثیرروش­های مختلف (آبگیری ...  بیشتر